Assemblea Veïnal per l’Habitatge al CAP Hortes

ass3

El passat 27 de maig es va celebrar l’assemblea per l’habitatge al CAP Les Hortes amb un primer moment conjunta, on algunes companyes, veïnes de Poble Sec, Ra al i Sant Antoni, van presentar el treball co·lectiu que s’ha realitzat d’anàlisi de la situació d’emergència que viuen els tres barris. Tota la informació la podeu trobar a la plana web: www.noensfaranfora.com 

Després, l’assemblea es va dividir en dos grups per afrontar al mateix temps dues problemàtiques que afecten directament a veïns i veïnes del Poble Sec: el turisme i l’habitatge.

Arrel d’aquesta tercera assemblea del Sindicat de Barri, moltes persones van participar el passat dijous de l’assemblea d’afectades que es va celebrar a La Base per buscar un assesorament co·lectiu i llençar campanyes de suport per a aquelles veïnes que estan sent expulsades de les seves cases o estan patint mobbing immobiliàri.

La propera assemblea d’habitatge es celebrarà el 1 de juliol al Sortidor a les 11:30

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *